Babysang i Trefoldighetskirken


Det blir babysang annenhver torsdag i vår. Da møtes vi i kirken, i tillegg er det babysang en gang i måneden på Myratunet til samme tid.

 

Fra babyen er i mammas mage er den med i rytmer og lyder gjennom dagen. Når den kommer ut i verden blir lydene og rytmene litt annerledes. Likevel kjenner den igjen mamma og pappas stemme. Det er det som er trygt og sikkert. Musikken er den første kommunikasjonsmåten vi kjenner til. I babysang skal vi synge sanger og leke med regler. Noen fra da vi selv var små, og andre fra nyere tid. Sang og lek, kos og nærhet er stikkord for babysangen. Vi synger med de stemmene vi er utrustet med. For ditt barn er det nemlig bare den stemmen som gjelder. 
Babysang er et sosialt møtepunkt for foreldre og barn. Vi har en fleksibel start fra 11.00-11.15, og deretter har vi en koselig stund med sang og regler før vi spiser vi lunsj sammen. Dere får påsmurt mat som koster kr 30.
Vi har også varmt vann til grøt, te og kaffi. På På Myratunet er det også mulig å kjøpe mat og kaffe i kafeen.

Datoer i Trefoldighetskirken:

23. januar
onsdag 5. februar
20. februar
5. mars 
19. mars
2. april
16. april
30. april
14. mai
28. mai
11. juni

Datoer på Myratunet: 

30. januar
27. februar
26. mars
23. april

Babysang i Trefoldighets kirken er et tilbud for alle babyer med foreldre/foresatte. Vi ønsker at dere gir beskjed om dere blir med til  Åsmund Aarvik på SMS til 469 50 639 eller epost: aaasmund.aarvik@agderkirken.no

Velkommen til sang, lek og hyggelig prat.
Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe!

Tilbake